Dierenarts Mark Hoyer

Inschrijven voor de cursus,
3 Nascholingspunten

DINSDAG 4 APRIL DIERENARTSENPRAKTIJK BODEGRAVEN 13.30 - 17.30 UUR.

 

VIA· MARK HOYER

De cursus voor dierenartsen die op afstand paarden willen leren verdoven. 

Veilig, snel en diervriendelijk. 

Mét 3 nascholingspunten

De cursus van Mark Hoyer
vinden plaatst in het hele land en worden op de praktijk zelf gegeven. Wil je Mark uitnodigen om de cursus op je eigen kliniek te komen geven? Lees hier waar de locatie aan mag voldoen. 
De cursussen zijn geregisteerd en goedgekeurd door PE-veterinair en gekoppeld aan nascholingspunten.  Zij dragen bij aan het worden of blijven van ‘erkend paardendierenarts‘.

Cursus aan huis?

Locatie eisen

Wanneer de praktijk beschikt over een binnenruimte waar 5 tot 8 dierenartsen in rust plaats kunnen nemen om het theoretisch en materiaal gedeelte van de cursus te volgen en een ruimte van minimaal 10 x 25 meter voor het praktische deel, kan de cursus ook op locatie worden gegeven. Mark Hoyer zal zelf een laptop en beamer meenemen. Een witte muur is uiteraard prettig om de presentaties te projecteren.

Voor het geven van de interactieve training is een binnen- of buitenruimte met een zachte ondergrond van 10 x 25 meter nodig. Hier zullen attributen worden geplaatst om het vullen van de spuiten, het richten en schieten op een veiliger manier op te oefenen. Hier zal ook het gebruik van een CO2- verdovingspistool worden getoond.

Vet